Hand & voetverzorging

Mooie nagels is de trend van deze tijd. Wij helpen u graag om dit ook voor u waar te maken. Voor elke nagel is er een oplossing!

Voeten


Even een verwenmoment nodig. Denk aan een lekker voetenbad, met scrub behandeling of een heerlijke voetmassage. U kunt uw eigen arrangement samenstellen.

Een pedicure behandeling bestaat uit nagels knippen en verzorgen. Eelt, likdoorns en andere oneffenheden behandelen. Kortom na een behandeling zien uw voeten er weer tip top uit en loopt u voldaan naar buiten.


CND- shellac


CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color wordt aangebracht als een nagellak en moet per laag 2 minuten worden uitgehard. Na de behandeling heeft u twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat die uw nagels niet beschadigt. Shellac beschadigt uw natuurlijke nagels niet, is geheel veilig in gebruik en tevens ook geschikt voor zwangere vrouwen. Shellac wordt eenvoudig verwijderd door middel van een wrap met remover en is geheel veilig en pijnloos. De remover bevat macademia olie waardoor de natuurlijke nagel intensief wordt gehydrateerd terwijl de Shellac binnen 10 minuten wordt verwijderd.

CND laat zich met haar collecties inspireren door de laatste fashion trends en brengt elk seizoen een collectie uit met nieuwe kleuren. Momenteel bestaat de collectie al uit meer dan 70 kleuren, waardoor er voor iedereen een passende kleur bijzit!


Young Nails Mani-Q color gel


Naast de CND- Shellac werken we op de voetnagels ook vaak met de Mani-Q van Young Nails. Meestal wordt deze mooie kleurgel gebruikt op nagels die een afwijkende vorm of kleur , putjes of oneffenheden in de nagel hebben. Nagels stralen weer en mogen gezien worden. Deze techniek kan ook op handnagels.

Mani-Q zorgt voor een goede versteviging van de natuurlijke nagel en is verkrijgbaar in vele kleuren. De nagels zien er stralend uit, en dat voor wel 3 a 4 weken.